maanantai 26. toukokuuta 2014

kuppa daddy ohje 19: kuinka avata itsesi maailman hellälle välinpitämättömyydelle

Moi ei vitsi mä koin äsken Revelaation siitä, että mistä on sanonta "kaks per nenä". usein kun makaan sänkyni vieressä (tai jos makaan alasti rappukäytävässä ja olen levittänyt itseeni vaseliinia koko kroppaan ja leikin etanaa) niin mietin että mistä on meidän sanamme tulleet? suusta joo Toki mutta ennen sitä?? siksi teen: etymologia seikkailun ja kuten ensimmäinen lause lausui, kohteena on nyt sanonta "kaksi per nenä" tai sanan kaksi tilalla voi olla muita numeroita myös, esim:

1. kolme
2. 8
3. 19
4. kuusi (ei se puu) (ei sinun kuu)
5. kolme
6. ja niin edelleen

ihan salettiin kävi sillai et oli joku jäbä esim tschernobil child jolla oli kaks nenää eli perus mutaatio Mauri :D tai marika koska mä oon sukupuoli neutraali ja kaikki käy :D kiusattiin koko lapsuus, vittu noi lapset ei tajuu et mä oon ihan normaali, joku päivä mä kostan:

sen kosto oli tämän näköinen

se meni ravintolaan ja tilasi 25 kappale: kana nuggetseja (kyllä tupla monikko (saan tehdä niin jos haluan)) tai kun on kesä niin vaihdetaan niin hän tilasikin: eskimo vanilja jäätelöitä ja se kuttu sinne uusia ihmisiä joita se ei ollu ikinä tavannu ja se teki itelleen nenä verivuoto:n esim lyömällä vasaran puukahvalla nenään kovaa, niin kovaa että nenäveren vuoto käynnistyi, ja laittoi paperin siihen nenän eteen ja vähän verta valui siihen että nenä peittyi mutta vähän verta näkee ja uudet kaverit tulee niitä oli yhteensä 4 kappalta  eli yhteensä viisi kappalta ihmisiä ja otettiin jäätelöt esiin ja hän sanoi että otetaan tästä hei jäätelöitä tehdään vaikka niin että otetaan viisi per nenä. ja kaverit sanoi "ok hyvä idea"

sitten hän otti niitä 10 jäätelöä eli kaikki ja muut jyrähtivät tai älähtivät (riippuen olivatko he timo soini vai joku muu)

"Hei!!! Siihen pitäisi jäädä vielä 5 kappaletta koska sanoit että viisi per nenä ja sinä otit 10!!!!!"

sitten hän hitaasti, todella hitaasti, otti nenä paperin pois nenältä ja näytti että hänellä onkin kaksi nenää!!!!! eli hän oli täysin oikeutettu kymmeneen jäätelöön!!!!! Haha fuck the system ja jäätelöt tänne :D

peli kaverit oli ihan et:













ja oppivat tärkeän, tärkeän opin, mitä ei lue missään kirjassa, ei suomen kieleksi kirjotettuun tahi muunkaan mamu kielen sanoin kirjoitettu, mutta poikkeuksellisesti jaan tämän opin teille nyt:

katso, ennenkuin lupaudut, sillä lupauksen jalat ovat monet ja sen mieli ketterä - voit avata kirjekuoret mutta haluatko tietää totuuden? sillä moni sana on liian väkevä paperille, moni tunne liian tulinen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti