sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

crossfat ruoka ohje ja kunto glub

moikka voisin alottaa yhel yoke jonka keksin äsken

jos vaan käy

ei kuulu vasta rintaa niin mennään vaan näin :P

eli jos joku tosi kauhee nainen tekee pitsan niin mikä se pitsa on?

se on bitcha :D:D:D

HAHAHAHAHAHAH ei vittttu nauroin jonku puol tuntii ku tein tota vitsii ku se on vaan nii uskomattoman hauska :D viimeks nauroin noin makeasti joskus 1994 kun liimasin euron kolikon maahan ja istun vierellä ja katsoin kun ihmiset yrittivät nostaa sitä maasta haha vitun köyhät menisitte töihin!!!!!!!

mulla on muuten aika paha d minkä huomaa siitä; että olin eilen keitolla :D:D:D:D:D::D:D oli kolmen pisaran ilta eli voitais sanoo et MENO OLI SOLIDI. meno oli solidi. oon vetäny nyt tätä päihdelifee aika hyvin ja tuntuu hyvältä kropas. mä suosittelen kaikille vaan korkeen verokannan tuotteita: eli drugs ja huorat ja alkoholi :D olkaa hyvä vaan valtio ja virka miehet, mielelläni tuen teitä ostamalla näitä tuotteita ja kuluttamalla ja olemalla kiltti ratas tässä teidän vitun koneistossa missä plebeijit on vaan kivasti rivissä ja uskotaan mitä isoherrat sanoo ja välil käydään hieronnassa ja syödään fetaa ja luullaan et meillä on kontrolli meidän elämästä :D mun lempi kohta eilises, oli se, kun join bissee ja mun maksan markkina-arvo on varmaan joku miinus 200 egulia :D eli pakkasen puolella mennään.... no ei se mitään onneks niitä on kaksi!!! ai ei no haista paska sitten! :D heh... teen muuten nyt vitun sairasta darra platee siihen tulee: ranskulaisia

jauhe meat

onionion

bakon

ketsuppi sauce

ruoan nimi on fatnesstukku special darra poistari maku elämys pommi!!!!!!!!!mmm vähän loistava:D kerron teille nyt kun ollaan ruoka aiheessa niin uuden ruoka receptyn, miten se onnistuu: 

tämän receptyn nimi on

sensuelli cous cous salad plus lisä maitokastike (perunalla)

1. aluksi keitä gous gous
2. pistä hellalle kuumaa vettä (vähintään 80 C celsiuc) astetta että se lämpenee nopeammin. tämä on sitä varten, että keitetään gous coug.
3. laita cous gouk pannulle, joka on hellalla, jossa on lämmintä vettä, ja HUOM!! laita peruna mikroon varmuuden vuoksi
4, kun kattilan lämpö asteikko menee punaiselle, ota NOPEASTI!!! soug gous kulhoon haarukalla ja laita sivuun, se on valmis
5. jos etsit perunaa, muista, että laitoit sen mikroon (siksi , että, se olisi helpompi löytää myöhemmin)
6. sekoita gous cougiin : puoli tee lusikallista suolaa (tai siis sehän on nyt puoli suola lusikallinen :D älä laita teetä siihen se pilaa tämän ruoan), sitten maito jonka avasit viime viikolla ja laitoit kaappiin  lämpiämään niin laita se myös gous gous sekaan, se on maito kastikkeen ensimmäinen komponentti (jos sinulla ei ole maito rasiaa lämpimässä olleena viikon, niin tee se nyt, ja palaa reseptiin viikon päästä ja lupaan että odotus palkitaan ja sinä ansaitset sen kaiken sen jälkeen mitä olet kokenut).
7. laita cous cous salaattiin vähän pippuria, esim musta (ei se rasisti) niin se nostaa vähän tämän annoksen ylärekisterin makunuotteja.
8. coug soug saladin sensuelli osuus tulee tässä: varmista että peruna on mikrossa, jos se on, niin viillä käteen pieni vekki ja valuta syntistä vertasi gouc goucin sekaan koska se on paleo dietti luomu lähi ei-gmo. vatkaa huolella kaikki yhteen ja laita puolisen kiloa kylmää voita käteen, ja hiero kättä raastimeen sillee, et se voi on siinä välissä (jos ei niin sillon raastat kättäsi :D arki raaste hahahahahahahha). näin saat jäisiä voi (smör) hiutaleita jotka sulavat hitaasti kuin keskikesän pitkät varjot ja tekevät soug gous saladista todella, todella sensuellin.
9. maito kastikkeen toinen osa on mango pyre, eli soseuta raaka mango kahden vanhan lusikan avulla, ja asettele sinun magno pyree siihen cous gous päälle että saadaan vähän väriä ja jos haluat pienen twistin niin piilota 1 desilitra sokeria mangon pyreen alle niin saat makean yllätyksen ;) (HUOM ei diabeetikoille!!!!)
10. laita mikro täydelle teholle eli toivottavasti 2000 % heat maximi grill grill ja kun peruna alkaa viheltään, niin ota se pois ja suosittelen, että piilotat potaatin tämän jälkeen jonnekin (VITTU VARO SE ON KUUMA!!!!!!!! ANNA JÄHTYY HETKI EKA ENNEKÖ ALAT KOSKEE) sitten kun kerrot vieraillesi että tämä on sensuel gusgus slad maito kastikkeella (ja perunalla) niin ne ei nää sitä perunaa ne sanoo että 'eikö tähän kuulunut tähän upeaan annokseen perunaa? onko se tässä vai missä onko tämä joku virhe' niin sitten voit tuijottaa niitä kunnes ne tajuavat että tämä on leikki johon kuuluu se, että ne etsivät perunan ja vasta silloin on päivällis surprise valmis !!!!!!! sen ajan kun vieraasi etsivät potaattia, niin suosittelen että lepäät sängyn vieressä koska reseptin suorittaminen oli vaikea prosessi ja onnittelut kun teit sen niin hienosti ja sait hyvän arvosanan. !!!!HUOM !!!!! recepte ei sovellu kelitaabikoille tai weganylle koska ne ei ansaitse näin upeaa ruokaa!!!

vittu jos näen yhtään vielä vitun lenkki kuvaa sillee et on otettu ylhäältä kuva jaloista mis on värikkäät niken kengät niin teen self kill. ja teen myös self kill näissä tilanteissa:
a. herään aamulla, ja kädet ja jalat ei toimi :d kumpikaan
b. käyn kakalla ja unohdan pyyhkiä
c. nicolas kage vittu se jätkä ei vittu siis en ees pysty näkee et se on joku rooli esim poliisi mies tai murhari tai joku leffassa minä aina vaan kun näen cace niin mietin että katos nicolas kake tuolla taas näyttelemässä

nyt pitää keskeyttää lista sillä haha keksin just äsken uuden vitsin :D miks timo ta mikkosen kirsikka tomaatit putos kaikki niiden rasiasta ?????????????????

koska siitä rasiasta puuttu kansi :D:D:D:D:D koska timo ta mikkonen on sokea niin hän ei kansi :D hän ei can see D:D:D: hahaha hän on sokeus. hän on sokeus ja minä olen köyhyys

1 kommentti: