tiistai 16. heinäkuuta 2013

hei

moro, taas, se ois MEIKÄMANAATTI tääl laittamas eetteriin pientä status updatee, koska sitähän sä pyysit :p :p :p ;p ;p vai pyysitkö. meikäl fax-kone rikki, ei tuu faxit perille. ootteks millo vimeks laittanu textareita

oon ny töis ja tein tän kuvan kuvaamaan parasta tapaa hoitaa se ku boolssei/kuulii/natsei/nutsei/kiwii/kivii/lapsii/säkkei/boollssei/natukaisia/nyyttei/nahkasalkkuu/ministerinsalkkuu/nahkaGUULII/lastenvaunuu/lastentarhaa/caravaanii vähä kutittaa:

(softana käytetty: abode bhoto sop)


Taulukko 2. Nut's' sgrashing teqnickue, for man's, reguiremendts only un: nutsack & dos sormis. (Mukautettu lähteestä Balzac 1832c.)





eli vasemmal näkyy nuts (engl. giwes), oikealla käsi (sormina siis ylempänä etusormi (engl. forefinger) alempana peukalo (engl. big toe). nuts on valkoset koska unohin värittää ne. kuva paljastaa suht tehokkaasti ko tekniikan. kuvasta huom HUOM kuvasta poiketen ko. tekniikan voi ansiokkaasti toteuttaa myös tummemman ihovärin omaavat (kuvassa esiintyvän ihonvärin RGB koodi: 239 228 176). (((silloin nuts todnäk hiukan suuremmat]]]

tällä viikolla kustannussyistä kevennys animaali (lightness animal / holy spirit) jää pois.

sori

mut sen sijaan laitetaan tähän tämän päivän gallub quiz kysymys sarja

eli käytätkö ite tätä tekniikkaa?? juuri tulleen tiedon mukaan tämä EI ole itsestäänselvyys!!! laita kommentti alle, joohan, ja kerro käytätkö tätä

jos et käytä, niin miten hoidat caravaanin/nahkasäkin/boollssien kutinan pois? :/ :/

2 kommenttia:

  1. Käytän ko. tekniikkaa päivittäin ja olen siihen pääosin tyytyväinen. Ainoaksi ongelmaksi ovat muodostuneet luumupussin turkista irtoavat yksittäiset keratiinisäikeet aka. munakarvat, joilla on tapana hakeutua näppiksen nappien alle. Onneks näppiksen voi aina vetää gilettel sileeks.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. !!! kuvastaki ilmenee millaseen rasitukseen mölkkylaukku joutuu tekniikan myötä. karvat liikkuvat ja venyvät, välillä irtoavat. mukava kuulla että karvat hakeutuvat toiseen natiiviympäristöönsä eli näppiksen alle. näppistä en kuitenkaan suosittele ikinä sheivattavaksi. se kannattaa viedä anttilaan ja pyytää heitä avaamaan se ja putsaamaan. yleensä kieltäytyvät, näytä silloin ylläolevaa giffiä jolloin tajuavat pelin luonteen.

      toinen vaihtoehto on tietenkin ajella nyytit aivan sileiksi nk. 'kananmunaksi', ja säilöä karvat lasipurkkeihin. tästkin on niin monta eri koulukuntaa että lienee parempi jättää kullekin reilusti liikkumavaraa toteuttaa parhaaksi katsomansa käsittely, ilman arvostelua tai painostusta :)

      Poista